Wij laten u

      weer bewegen

Informatie over de praktijk

Fysiotherapie Berkum beschikt over een moderne praktijk. Na vele jaren van voorbereiding is de nieuwbouw begin 2014 gerealiseerd. En dat betekent dat we naast behandelruimtes ook beschikken over een ruime oefenzaal met moderne oefenapparatuur. U wordt hier individueel onder begeleiding getraind. U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en meer specifieke fysiotherapie maar ook voor revalidatie en ontspanningstherapie.

 

Om de fysiotherapeut te bezoeken is tegenwoordig geen verwijzing van de huisarts meer nodig. U kunt dus direct een afspraak maken. De fysiotherapeut doet een screening en bepaalt of er een indicatie is voor fysiotherapie. In overleg met u wordt de huisarts hierover geïnformeerd.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contacten afgesloten. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Uw fysiotherapeut kan u daarbij helpen tijdens de eerste afspraak.

 

Screening

Tijdens de screening wordt uw klacht geïnventariseerd en worden vragen gesteld die aanwijzingen kunnen geven voor onderliggende problematiek. Wanneer uw klacht geschikt is voor een fysiotherapeutische behandeling wordt met u een afspraak gemaakt voor intake en/of  behandeling.

 

Intake

Tijdens de intake onderzoeken wij uw klacht en wordt een behandelplan opgesteld. U kunt het formulier nu alvast online invullen.

 

Voor de intake dient u mee te nemen:

• Legitimatiebewijs

• Eventuele verwijzing van de huisarts

• Zorgpas

• Grote handdoek

 

Tarieven

Tarieven per 01 01 2016

 

Erasmuslaan 50

8024 CS Zwolle

038 4544762

info@fysiotherapieberkum.nl

Openingstijden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

 

8.00 - 19.00 uur

8.00 - 16.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 19.00 uur

8.00 - 18.00 uur