Persoonlijke en

    professionele zorg

De therapeuten van Fysiotherapie Berkum

Rijkel Koiter is in 1984 afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede. Na zijn studie werkte hij drie jaar als fysiotherapeut in Lippstadt (Duitsland) en sinds 1991 is hij werkzaam in de praktijk in Berkum. Rijkel heeft in het verleden ervaring opgedaan als verpleegkundige in ziekenhuis, psychiatrie en wijkzorg. Hij volgt regelmatig scholing op het vakgebied algemene fysiotherapie en o.a. orthopedische geneeskunde. Binnenkort wordt de opleiding geriatrie fysiotherapie afgerond. Specifieke aandachtsgebieden zijn ouderenzorg, schouderklachten, arthrose en ontspanningstherapie.

 

Martine Assink-van der Pijl studeerde in 1999 af als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij heeft ruim tien jaar gewerkt in een verpleeghuis met revalidatie-afdeling waar zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan in de (psycho-)geriatrie, orthopedie, neurologie en prothesiologie/amputaties.

Sinds 2010 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Berkum. In 2011 heeft zij de opleiding tot oedeemtherapeut succesvol afgerond. Daarnaast laat zij zich regelmatig bijscholen en heeft zij o.a. een cursus orthopedische fysiotherapie gevolgd. Haar aandachtsgebieden zijn ouderenzorg, revalidatie en oedeemtherapie.

 

Jeroen Radder is de nieuwste binnen de praktijk,  woont sinds september 2015 in Zwolle en werkt sinds november 2015 in de praktijk. Hij is in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij bestuurlijke ervaring opgedaan in de studenten vereniging van de opleiding Fysiotherpie Groningen.

Zijn aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn actieve oefentherapie, sportrevalidatie, knie- en schouderklachten en houdings- wervelkolom gerelateerde klachten. Jeroen is lid van het schoudernetwerk Zwolle en specialiseert zich momenteel in dry needling

Ook verzorgt Jeroen op de donderdagavond de sportgroep in de praktijk.

 

Anne Bootsma is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en werkt sinds februari 2015 bij Fysiotherapie Berkum. In 2015 heeft zij de module Gerontologie afgerond van de master Geriatrie. Verder is zij twee jaar werkzaam geweest in het Diaconessenhuis in Meppel en heeft zij de Obesitasgroep in Zwolle en Meppel begeleid. Haar aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn ouderenfysiotherapie, revalidatie en oefengroepen.

 

Erasmuslaan 50

8024 CS Zwolle

038 4544762

info@fysiotherapieberkum.nl

Openingstijden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

 

8.00 - 19.00 uur

8.00 - 16.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 19.00 uur

8.00 - 18.00 uur